2009. szeptember 6., vasárnap

Búcsú az amerikaiaktól


Az,hogy a US OPEN hatodik napján a férfi mezőny 5 még versenyben lévő amerikai játékosa közül 4 búcsúzni kényszerült, az több mint szívfacsaró a tengerentúli fanoknak! Ráadásul az egyik jókora summától esett el. Sam Querrey-re gondolok természetesen,aki a US OPEN Series éllovasaként pályázott a bónusz pénzre, abban az esetben HA megnyeri még hozzá a GS-t is. Az álmok szertefoszlottak... bye bye money.

Talán a legnagyobb veszteség a titkos favorit, Roddick. Plussz poén,hogy honfitársától kapott ki. A Roddickot kiejtő Isneren kívűl még Taylor Dent van versenyben az amcsik becsületének megvédése címben.
Na de a tegnapi napot nem lehet ennyivel elintézni!
A női világelső mellett egy korábbi ranglista vezető hölgy is búcsúzott. Itt kell megemlíteni újra a kis Melanie Oudin nevét, aki harmadik orosz vetélytársnőjét is kiverte. Ki tudja mi lett volna ha ezen az ominózus meccsen Sharapova nem üt 21 kettőshibát....

Federer, Djokovic kicsit nehezebben tette magát a következő fordulóba, de a végeredmény a lényeg! Mehetnek tovább :)

A nap legnagyobb vesztese egyértelműen Tommy Haas,aki egy óriási 5 szettes csatában vesztette el a lehetőséget a továbbjutásra. De még hogy! Milliónyi esélye volt pontot tenni 1-1 szett végére... nem tudott élni a lehetőségeivel, így Verdasco ment tovább.

Egy ilyen nap után mi jöhet még???

3 megjegyzés:

  1. szia! gratula a bloghoz, jól sikerült, tetszetősek a bejegyzéseid is :) így tovább! hajrá oudin! :D

    VálaszTörlés
  2. ja, és egy kis korrekció: még nem Isner az egyetlen amerikai, mivel Taylor Dent ma este játszik Murryvel. Dent is ami.

    VálaszTörlés
  3. Köszi,hogy kijavítasz :D nem figyeltem :) Ki is javítom az írásba is

    VálaszTörlés